Tarsus » Güncel »

Tarsus Polis Teşkilatından Başkan Can’a Ziyaret

Türk Polis Teşkilatı’nın 172’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle Tarsus polisi,  Belediye Başkanı Şevket Can’ı ziyaret etti.


@mersinhaber 'i takip et
İlçe Emniyet Müdürü Salim Çakan beraberinde Asayiş Büro Amiri Vekili Komiser Yardımcısı Çağrı Çeribaş ve polis Memuru Sıdıka Ekinci ile birlikte Başkan Can’ı makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.
Polis Haftası kapsamında bir dizi etkinlikler düzenlediklerini belirten İlçe Emniyet Müdürü Salim Çakan, bu kapsamda protokol ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.


Emniyet teşkilatı olarak Tarsus Belediyesinden her konuda destek gördüklerini belirten Çakan, “Gerek iyi günde, gerek kötü günde, emniyet teşkilatımıza verdiğiniz destekler için, yanımızda olduğunuz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederiz” dedi.

Polis Teşkilatının 172’nci kuruluş yıldönümünü kutladığını dile getiren Belediye Başkanı Şevket Can, kentin huzuru için yerel yönetim olarak her zaman emniyet teşkilatının yanında olduklarını söyledi.
 
BAŞKAN CAN, POLİS HAFTASINI KUTLADI

10 Nisan Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanı Şevket Can, polis teşkilatının şeref, şan ve başarıyla 172.yıldönümü kutladığını belirtti.
Türk Milleti'nin her zaman polisine güvendiğini ve ona gerekli desteği verdiğini ifade eden Başkan Can, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği düşünüldüğünde polisin önemi daha iyi anlaşılıyor. Polis teşkilatımız huzur ve güvenliği sağlamak uğrunda canlarını tehlikeye atarak bu görevi yerine getirmektedir. Tarsus’ta bugün huzur ortamı varsa bu Tarsus polisinin huzur ortamını sağlamak için canla başla çalışmalarından dolayıdır. Bu konuda Tarsus’un huzurunu sağlayan Emniyet Teşkilatımıza teşekkür ediyorum.  Tarsus’taki huzur ortamının bütün resmi kurumlar ve sivil toplum örgütlerinin gayretleriyle ve dayanışmalarıyla bundan sonrada devam edeceğine inancım tamdır. Bu vesile ile Türk Polis Teşkilatının 172. Yıldönümünü kutluyor, teşkilatta görev alan tüm polislerimize başarılarının devamını, bu ulvi görevi yerine getirirken canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize ve ailelerine uzun ömürler diliyorum” cümlelerini kullandı.

 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.