Tarsus »

Tüm Emek-Der başkanı Gözener “Emeklilere  konut projemiz hazır”

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Tarsus Şube Başkanı Mehmet Bülent Gözener “Emeklilerimiz için  konut projemiz hazır’ dedi.


@mersinhaber 'i takip et
Dernek binasında basın mensupları ile kahvaltılı basın toplantısı yapan Gözener, derneklerinin Tarsus Şubesinin 21 aylık bir geçmişi olmasına rağmen 5 bin üyeye ulaştıklarını, birçok ilki gerçekleştirdiklerini söyledi.

Gözener özellikle emeklilerin konut sahibi olması için çalıştıklarını belirterek şunları söyledi:
“Kısa geçmişimizde önemli işler yaptık. Huzurevi, Şehitler Abidesi,  hastanelerde yatanlar ve  emekli ziyaretleri yapıp  emeklilerin sorunlarını dinliyoruz. Taziye ziyaretlerinde bulunup emeklilerimiz için indirimli hizmetler için sözleşmeler yapıyoruz.
Emeklinin en büyük hayali ise kendi mülkü olan bir konut sahibi olmaktır. Bunun için Takbaş ve Kaleburcu bölgelerinde  iki ayrı arsa arayışımız  oldu. Bunlardan olumlu yanıt aldığımızda oldu. Bu arsalar yetmezse yine arsa arayışlarımız ve taleplerimiz olacak. Arsaların bir bölümünün Tapu Kadastrodan TOKİ’ye intikali yapılacak. Bu girişimlerimizde bizlere destek olan Mersin milletvekilimiz ve bakanımız Lütfi Elvan’a, milletvekilimiz Ali Cumhur Taşkın’a, Ak Parti eski ve yeni ilçe başkanları Mehmet Yıldız ve İbrahim  Gül’e teşekkür ederiz. İnşallah temeli  4-5 ay içinde atıp, en kısa zamanda müracaat eden 2500 emeklimizden 2000 tanesini ilk etapta ev sahibi yapacağız.”
Gözener, ayrıca emekli evi projeleri olduğunu, sağlık seminerleri düzenlemeye devam edip emekliler için indirimli hizmetler almak içinde görüşmelerini Tarsus’un yanı sıra Adana ve mersin’de de sürdüreceklerini sözlerine ekledi.


 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.