Tarsus »

Ehliyetsiz Sürücü Kontrol Noktasından Kaçmak İsterken Yayaya Çarptı

İddiaya göre; Mersin'in Tarsus ilçesinde öğle saatlerinde meydana gelen yaralanmalı trafik kazasında, kontrol noktasında durmayıp, kaçmak isteyen ehliyetsiz sürücü karşıdan karşıya geçmek isteyen kadına çarptı.


@mersinhaber 'i takip et
           Kaza olayı Tarsus Şehit Mustafa mahallesi Kültür Merkezi önünde meydana geldi.

            İddiaya göre, Tarsus İlçe Emniyet ekiplerince rutin olarak kentin çeşitli noktalarında yapılan kontroller esnasında, kontrol noktasına yaklaşan ve ehliyeti olmadığı için polis kontrol noktasından kaçmak isteyen, 18 yaşından küçük olduğu öğrenilen M.C. isimli şahıs yönetimindeki araç yolun karşısına geçmeyen çalışan ve henüz kimliği öğrenilemeyen bir kadına çarptı.

            Kazada aracın çarptığı zavallı kadın, çarpmanın etkisiyle ağır yaralandı, baygın halde yatan,  yaralı kadının yardımına çevredeki vatandaşlar ve olay yerine çağırılan sağlık ekipleri yetişti. Ağır yaralı olduğu öğrenilen kadının hastanede tedavisi sürerken sürücü M.C. polis tarafından gözaltına alındı.

            Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.





 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.