Tarsus » Siyaset » Güncel »

Başkan Can’dan Flaş Referandum Kararı

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, dün gece düzenlenen 20+3 hizmet yılı kutlamalarında referandum kararlarını açıkladı. Salonda Başkan Can’a destek için alkış tufanı koptu.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, hizmette 20+3. yılında halka hesap verdi.

İki farklı program düzenleyen Başkan Can, ilk programını protokol, oda ve dernek başkanları, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve belediye meclisi üyelerine anlatırken, ikinci etkinliği Spor Salonunda Tarsus halkına yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı.

Burada konuşan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, belediyeciliğin, dokunmak, düşünmek, hissetmek ve aşkla, sorunlara odaklanmak olduğunu, 23 yıldır Tarsus halkına hizmet verdiklerini belirten Başkan Can, kendilerine her zaman destek oldukları için teşekkür ettiğini söyledi.

Yatıkları hizmetleri ve yapılacak olan hizmetleri açıklayana Başkan Can son olarak 16 Nisan’da yapılacak olan referanduma değindi.

Referandumdaki kararlarını açıklayan Başkan Can şunları söyledi: “16 Nisan’da bir referandum var. Biz siz değerli hemşerilerimize güveniyoruz. Çünkü Tarsuslu hemşerilerimiz her zaman liderinin yanında olmuştur,liderin peşinde olmuştur, liderinin sözü bizim için yeterlidir.  Vatandaşlık görevimizi  hepimizin yapacağımızdan şüphem yoktur. Biz şu 16 günlük süreci iyi değerlendirerek, Tarsus’umuz zaferlere alıştı, inşallah 16 Nisan’da güzel bir zafer bekliyoruz sizlerden. Vatanımız için, bayrağımız için, milletimiz için, geleceğimiz için, çocuklarımız için, yarınlarımız için, Genel Başkanımız, Türkmen Beyimiz, Dr. Devlet Bahçeli için Evet, evet, evet diyoruz.” Dedi.

Başkan Can’ın bu kararının ardından salonda alkış tufanı koptu. (Kaynak:TarsusNews.com)
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.