Tarsus »

MESKİ’den Tarsus İlçesinde Su Kesintisi Uyarısı

MESKİ Genel Müdürlüğünce gönderilen bilgide, Tarsus İlçesi’ne bağlı bazı mahallelerde, içme suyu isale hattında meydana gelen arıza nedeniyle 28 Mart 2017 Salı günü zorunlu su kesintisi uygulanacağı bildirildi.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin ve Bölgeden anlık güncel haberlerden, kısa sürede haberdar olmak için Mersin Haber internet sayamızdan ve 
Facebook: facebook.com/mersinhaber
Instagram: instagram.com/mersinhaber
Twitter: twitter.com/mersinhaber
Sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip ederek ulaşabilirsiniz.

HABERİN DETAYLARI:
Gönderilen bilgilendirme şu şekilde:

MESKİ Genel Müdürlüğünce, Tarsus İlçesi’ne bağlı bazı mahallelerde, içmesuyu isale hattında meydana gelen arıza nedeniyle 28 Mart 2017 Salı günü zorunlu su kesintisi uygulanmaktadır.
 
Tarsus İlçesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından yapılan Tarsus Demiryolu alt geçit çalışması sırasında Ø 600 mm AÇB  içmesuyu isale hattı borusunun kırılması sonucu meydana gelen arıza nedeniyle;  Anıt, Beydeğirmeni, Boya Tesisleri, Yeni Adliye ve Traktörcüler sitesi, TAŞTİ, Fahrettin Paşa, Ferahim Şalvuz, Gazipaşa, İsmet Paşa, Kavaklı, Kemalpaşa ve Küçük Sanayi Sitesi, Kızılmurat ve Üçgen çarşı civarı, Mithatpaşa, Öğretmenler (Rasim Dokur Caddesi, İsmet Akın Caddesi bir kısmı) Şehitishak, Tozkoporan Zahit, Yarbay Şemsettin, Yeni Örmeli ve Yarenlik alanı, Yeşilyurt, Alifakı, Ballıca, Bolatlı, Esenler, Hacıbozan, Halitağa, Heleke (Reşadiye), Kamberhöyüğü, Koca Köy, Konaklar, Mahmut Ağa, Nemiroğlu, Tekeliören, Yunusoğlu mahallelerine ve Devlet Hastanesi, Şahin Mahallesi bölge trafik lojmanları, Tren garı, Ankara yolu ve Kamyoncular Kooperatifi, Üç tepeler Mühimmat Bölüğü Askeriye bölgelerine su verilememektedir. Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD)  ekipleri ve MESKİ ekipleri arıza onarım çalışmalarına yoğun şekilde devam etmekte olup arıza giderildiğinde içme suyu verilecektir.
 
Ayrıca, Tarsus ilçesi Akşemsettin Mahallesinde yer alan Ø 500 mm AÇB içme suyu hattında meydana gelen arıza nedeni ile Yeni mahalle, Gaziler mahallesi, Altaylar mahallesi bir kısmı (İremsu Konakları civarı ve Gazipaşa Bulvarı üzeri) bölgelerine su verilememektedir. Ekiplerimiz arıza onarım çalışmalarına yoğun şekilde devam etmekte olup akşam saatlerinde mahallelere içmesuyu verilecektir
 
Vatandaşlarımıza saygıyla duyurulur.      
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.