Güncel »

Patlamada 1 Çocuk Öldü 15 Kişi Yaralandı

Şanlıurfa'daki patlamayla ilgili açıklama yapan Vali Tuna, patlamada 1 çocuğun hayatını kaybettiğini, 15 kişinin de yaralandığını açıkladı.


@mersinhaber 'i takip et
Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Viranşehir ilçesindeki patlamanın bombalı araçla gerçekleştirildiğini, olayda 3 yaşında bir çocuğun yaşamını yitirdiğini, 15 kişinin de yaralandığını bildirdi.

ARACI PARK EDEN, 18-20 YAŞLARINDA BİR KİŞİ

Tuna, aldıkları ilk bilgilere göre akşam saatlerinde 18-20 yaşlarında bir kişinin Yenişehir Mahallesi'ndeki Savcılar Sitesine bomba yüklü bir aracı park ettiğini belirtti.

UZAKTAN KUMANDAYLA PATLATTI

Vali Tuna'nın açıklaması şöyle:

"Patlayıcı yüklü bir araç daha sonra uzaktan kumandayla patlatılarak lojmanlara yönelik bir terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Lojmanlar büyük ölçüde hasar görmüştür."

ZABIT KATİBİNİN 3 YAŞINDAKİ OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Tuna, "Olayda zabıt katibinin 3 yaşında erkek çocuğu hayatını kaybetmiştir. 15 civarında ağır olmayan yaralı mevcut olup, tedavileri hastanede devam etmektedir." dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.