Güncel »

Yasin Börü davasında karar 22 Mart'ta açıklanacak

Yasin Börü, Hüseyin Dakak, Riyad Güneş ve Hasan Gökgöz’ün katil zanlılarının yargılandığı davanın karar duruşması 22 Mart'a ertelendi.


@mersinhaber 'i takip et
PKK/HDP yandaşları tarafından 6-7 Ekim 2014 tarihli olaylarda katledilen Yasin Börü, Hüseyin Dakak, Riyad Güneş ve Hasan Gökgöz’ün katil zanlılarının yargılandığı davanın 13'üncü duruşmasında mahkeme heyeti, kararı açıklamak üzere bir sonraki duruşmayı 22 Mart'a erteledi.

HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın çağrısıyla sokağa çıkan PKK/HDP yandaşları tarafından 6-7 Ekim 2014 tarihli olaylarda katledilen Yasin Börü, Hüseyin Dakak, Riyad Güneş ve Hasan Gökgöz’ün katil zanlılarının yargılandığı davanın 13'üncü duruşması bugün görüldü.

Ankara 2’nci Ağır Ceza Mahkemesinde bugün saat 10.00'da görülen duruşmaya tutuklu sanıklar, müşteki ve müdafi avukatları ile şikayetçiler katıldı.

Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına ve kararı açıklamak üzere bir sonraki duruşmayı 22 Mart'a erteledi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.