Güncel »

Genç Kadını Arkadaşları Öldüresiye Dövüp Bıçakla Saçlarını Kesmiş

Eskişehir'de Bahar İnanlı'yı dövüp, parasını ve cep telefonunu gasp ettikten sonra bıçakla saçlarını kesen, genç kızın arkadaşları çıktı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Eskişehir'de, evde parası ve cep telefonunu aldıkları genç kızı komalık edinceye kadar dövdükleri öne sürülen 3'ü kadın 4 kişi tutuklandı.

Mamure Mahallesi Kırım Caddesi'nde dün akşam baygın bulunan Bahar İ'yi (22) darbederek ağır yaraladıkları gerekçesiyle gözaltına alınan Cansu D. (23), G.K. (17), Ezgi D. (24) ile Alparslan İ. (27), Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Bürosundaki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Zanlılar, dün daha önce tanıdıkları ve telefonla arayıp Işıklar Mahallesi Erman Sokağı'ndaki bir eve çağırdıkları Bahar İ'den para istemişti. Olumsuz yanıt alan zanlılar, genç kızı darbederek, saçlarını kesip, parası ve cep telefonunu gasbettikleri iddia edilmişti. Zorla tutulduğu evden kaçan ve sokakta vatandaşlarca baygın bulunan genç kız ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

Bahar İ'nin tedavisinin sürdüğü bildirildi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.