Güncel »

Mersin Otogarı Çevik Kuvvet Eşliğinde Tahliye Edildi

9 Ocak 2015 tarihinde işletilmesi Şimşek Grup'a verilen Mersin Otogar'ı polis eşliğinde tahliye edildi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin'in gündeminden düşmeyen Otogar işletmesinde önemli bir viraj dönüldü. Mersin Büyükşehir Belediyesi Toroslar Kaymakamlığı'nayaptığı başvuruda, Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin işletmecisi Şimşek Grubu'nun kiracı değil işgalci duruma düştüğünü belirterek tahliyesinin yapılmasını istedi.

Yazıya istinaden Toroslar Kaymakamlığı da Şimşek Grubu'nun idari olarak tahliyesine karar verdi. Bu gelişme üzerine TOMA, zırhlı araç, çevik kuvvet ve çok sayıda polis ile otogara gelen yetkililer, Toroslar Kaymakamlığı tarafından idari tahliye kararı olduğunu yetkililere bildiren Toroslar İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil tahliye işlemi yapacaklarını söyledi.

Yetkililer, otogar işletmecisi Halit Şimşek ile yapılan görüşmeden sonra, tahliye işlemlerine başlaılar. Otogar iletmecisi tahliye edilirken, otogarın yine faaliyetlerine devam ettiği öğrenildi.

Yaşanan bu tahliye olayının ardından Şimşek gurubu ise 3 Sulh Hukuk Mahkemesinin kararını gerekçe göstererek tahliyeyi yargıya götüreceklerini açıkladı. 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.