Tarsus »

BAŞKAN CAN, KAVAKLI’YA YENİ HEMZEMİN GEÇİT YAPTIRDI

BAŞKAN CAN, KAVAKLI’YA YENİ HEMZEMİN GEÇİT YAPTIRDI


@mersinhaber 'i takip et
Hızlı tren projesi kapsamırnda kent merkezindeki hemzemin geçitlerin kapatılarak yerlerine alt ve üsgeçitler yapılmasına başlandı. B ukapsamda kent trafiğinde şimdiden aksamalar meydana gelmeye başladı.
 
Özellikle geçtiğimiz aylarda Kavaklı mahallesindeki Hemzeming eçidin kapatılarak buraya alt geçitprojesi başlatılmasıyla, Mezarlıktan Kavaklıya geçişler ve Yeşilyurt dönen yol trafiğe kapatılmıştı. Bu bölgedeki esnafların iş yapamaz hale gelmesi ve araç sürücülerinin geçişlerde sıkıntı yaşamasıyla konu sık sık ilgililere iletildi.
 
Halkın ve araç sürücülerinin yaşadığı sıkıntıyı dikkate alan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, konuyu geçtiğimiz günlerde şehrimize gelen TCDD genel  müdürü İsa Apaydın’a iletti. Hızlı tren projesini ve alt ve üstgeçit projelerini görüşen Can, Kavaklı mevkiindeki geçidin yapımı sırasında trafikte sıkıntı yaşandığını belirterek ek bir geçiş yapımını düşündüklerini söyledi. Genel müdürde bunun olumlu olduğunu belirtince belediye Kavaklı geçidine araç geçişi için yeni yol açtı. Başkan Can çalışmaların tamamlanmasıyla burada inceleme yaptı.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.