Güncel »

Tarsus'ta Yolcu Otobüsü Alev Alev Yandı


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus’ta TEM otoyolu Damlama mevkiinde bir yolcu otobüsü alev, alev yandı.

Mersin’in Tarsus İlçesinde bir yolcu otobüsü motor kısmında başlayan yangının aracı sarması sonucu cayır, cayır yandı.

Alınan bilgiye göre içinde 14 yolcunun bulunduğu yolcu otobüsü 18.30 sıralarında TEM Otoyolu Damlama mevkiinde motor kısmında başlayan yangın neticesinde yanarak hurdaya döndü.

Adana’dan Ankara’ya gitmekte olan 01 DHB 95 plakalı yolcu otobüsünden Tarsus’tan Pozantı istikametine seyir halindeyken aracının arka kısmından dumanlar çıkmaya başladı.

Dikiz aynasından otobüsün arka kısmından çıkan dumanları fark eden sürücü otobüsü güvenlik şeridine çekerek yolcuları tahliye etti. Yapılan ihbar ile yangın mahalline gelen Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri 3 arozöz ile yanan otobüsü saran alevleri yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından söndürdü.

Yangın söndürme çalışması sırasında yol araç trafiğine geçici olarak kapatılırken, yangın kontrol altına alındıktan sonra araçların geçişleri kontrollü sağlandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.