Güncel »

SOSYAL MEDYA SAPIĞI YAKALANDI!

TEHDİT, ŞANTAJ VE İSTİSMAR...


@mersinhaber 'i takip et
Yozgat'ta sosyal medya üzerinden çocuklara cinsel istismarda bulunduğu tespit edilen A.Y. adlı zanlı tutuklandı
 
Yozgat Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele ekiplerince yapılan takip sonucu sosyal medya üzerinden çocuklara cinsel istismarda bulunduğu tespit edilen 33 yaşındaki A.Y. adlı zanlı tutuklandı.
 
TEHDİT, ŞANTAJ VE İSTİSMAR...
 
Yozgat'ta, yaşları 10-15 arasında değişen kız ve erkek çocuklara sahte sosyal medya hesabı üzerinden tehdit, şantaj ve cinsel istismarda bulunduğu tespit edilen A.Y., Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından takibe alındı. Ekiplerin iki aylık çalışması sonucu zanlı A.Y. gözaltına alındı. Çocukların cinsel içerikli fotoğraf ve videolarını ele geçirerek, görüntüleri ailelerine gönderme tehdidiyle çocuklara şantaj ve cinsel istismarda bulunduğu belirlenen zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
 
SUÇUNU İTİRAF ETTİ
 
Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından A.Y. adlı zanlının el konulan telefonunu incelenirken, suçunu itiraf ettiği öğrenildi. 
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.