Güncel »

FETÖ operasyonunda 8 kişi tutuklandı

Mersin'de gözaltına alınan 18 kişiden, 8 kişi tutuklandı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Mersin’de örgüt faaliyetlerine devam ettikleri, finans sağladıkları iddiasıyla 14 kişi ile örgütün gizli haberleşme ağı olan 'Bylock' kullandıkları tespit edilen 4 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 

Başsavcılığın talimatıyla Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen eş zamanlı operasyonda 6'sı kadın 18 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çeşitli örgütsel dokümanlar ele geçirildi. Dün emniyette ifadeleri tamamlanan 18 kişi yoğun güvenlik önlemleri altında Toros Devlet Hastanesinde sağlık muayenesinden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden, Saffet A, Ayşe E, Emine G, Hatice A, İbrahim K, Muhammet E. ve Selami B. ile eski birinci sınıf emniyet müdürü Levent A. tutuklandı.

Mahkeme, 10 şüpheliyi ise adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.