Güncel »

BOMBA TRANSFER…DÖRT BÜYÜKLER ŞOKTA!

BOMBA TRANSFER…DÖRT BÜYÜKLER ŞOKTA!


@mersinhaber 'i takip et
Ara transfer döneminde Beşiktaş'la da adı anılan Togolu yıldız forvet Emmanuel Adebayor, lig ikincisi Medipol Başakşehir'le 1.5 yıllık sözleşme imzaladı
 
Ara transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala Avrupa'da olduğu gibi Türkiye'de de kulüpler ve futbolcular arasındaki temaslar hızlandı.
 
Ocak ayında birçok kez Beşiktaş'la adı anılan, daha sonra ise Siyah Beyazlılar'ın Demba Ba'ya yönelmesiyle transferinden vazgeçtikleri Emmanuel Adebayor, Medipol Başakşehir'le 1.5 yıllık sözleşmeye imzasını attı.
 
Sezon başı Crystal Palace ile yollarını ayıran Adebayor, serbest kalmış ancak kendisine takım bulamamıştı.
 
 
DÜNYA DEVLERİNDE OYNADI
 
Monaco, Arsenal, Manchester City, Tottenham, Real Madrid gibi kulüplerde forma giyen yıldız golcü, son olarak Togo'nun grup aşamasında elendiği Afrika Uluslar Kupası'nda 3 maçta da 90'ar dakika forma giydi ancak gol ya da asist yapamadı.
 
ADEBAYOR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
 
Medipol Mega Üniversite Hastanesi’nde bir dizi teste tabii tutulan Adebayor’un önce detaylı kan tetkikleri yapıldı. Daha sonra İç hastalıkları, Göz Hastalıkları, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Genel Cerrahi gibi bir dizi testten geçen Adebayor’un kontrolleri akciğer grafisi, kardiyak testlerini ve batın ultrasonunu içerecek şekilde tamamlandı.
 
EMMANUEL ADEBAYOR KİMDİR?
 
Doğum tarihi: 26 Şubat 1984
Doğduğu yer: Lome/Togo
Yaş: 32
Boyu: 1,91 m
Mevki: Forvet-Santrfor
Oynadığı takımlar:  Metz, Monaco, Manchester City, Arsenal, Real Madrid, Crystal Palace
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.