Güncel »

Mersin’de FETÖ operasyonunda 18 kişi adliyeye sevk edildi


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’de 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında örgüt faaliyetlerine devam ettikleri ve finans sağladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 14 kişi ile örgütün gizli haberleşme ağı olan ’Bylock’u kullandıkları tespit edilen 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen çalışmalar kapsamında Mersin’de örgüt faaliyetlerine devam ettikleri, finans sağladıkları iddiasıyla 14 kişi ile örgütün gizli haberleşme ağı olan ’Bylock’u kullandıkları tespit edilen 4 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Başsavcılığın talimatıyla Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen eş zamanlı operasyonda 6’sı kadın 18 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çeşitli örgütsel dokümanlar ele geçirildi.

Bugün emniyette ifadeleri tamamlanan 18 kişi yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.