Siyaset » Güncel »

MHP Mersin İl Başkanı Kılıç 'Görevimin Başındayım'

MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, yaptığı açıklamada kendilerine gelen bir bilgi ve tebliğin olmadığınıve görevlerinin başında olduklarını açıkladı.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgiye göre, Uzun bir süredir Mersin İl Başkanlığı görevini sürdüren ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a yakınlığı ile bilinen Sebahattin Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyelerinin MHP Genel Merkez’i tarafından görevden alındığı iddia edildi. Çıkan haberlere göre MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç’ın yerine Mersin Barosu Avukatlarından Av. Atsız Afşin Yılmaz atandığı da iddia edildi.

BAŞKAN KILIÇ: YÖNETİM GÖREVİNİN BAŞINDA

MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç gazetemize yaptığı açıklamada İl yönetiminin görevinin başında olduğunu belirterek “Genel merkezimizden bize tebliğ edilen bir bilgi söz konusu değildir. Ben çıkan haberler üzerine genel merkezimizi aradım onlarda bizim öyle bir tasarrufumuz mevcut değildir dedi. Ben göreve geldiğim günden bugüne kadar genel merkezimize uyum içerisinde çalıştım. Bugüne kadar bir sorun ve sıkıntımız olmadı. Mali süreç içinde liderimizin yanında olduk. Anayasa paketi sürecinde yine liderimizin yanında olduk. Böyle bir şey olması akıl dışı bir olaydır” diye konuştu.  

“BUGÜN AÇIKLAMA YAPACAĞIZ”

Mersin’deki partililerine seslenen Kılıç resmi açıklamaların dışındaki tüm bilgilere kimsenin itibar etmemesini isteyerek, bugün konu ile ilgili açıklama yapacaklarını ifade etti. (HABERCİ GAZETESİ)

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.