Sağlık »

Karnından 180 cm Uzunluğunda Kurt Çıktı

Karın ağrısı için doktora başvuran hastanın karnından kurt çıktı. İşte detaylar...


@mersinhaber 'i takip et
İngiltere'de mide ağrısı şikayetiyle hastaneye giden adama test yapıldı. Test sonuçlarına göre; ağrının sebebinin tenya olduğu tespit edildi. Adamın kalın bağırsağında yaşayan tenya adamın ağzından çekilerek çıkartıldı. Vaka The New England Journal of Medicine'de yayımlandı

KARİYERİ BOYUNCA GÖRMEDİ

Bir saatten fazla süren operasyonun ardından domuz tenyası adamın ağzından başarılı bir şekilde çıkardılar. Dr. Cyriac Phillips, tıp kariyeri boyunca bu büyüklükte bir kurtu hiç görmediğini söyledi. Ayrıca Dr. Phillips, domuz tenyasının az pişirilmiş veya pişirilmemiş domuz tüketmekten kaynaklandığını ve insan midesini istila ettiğini açıkladı.

FELCE YOL AÇIYOR

Hayati organlara kadar gidebilen bu kurtlar beyinde felce ve kasılma nöbetlerine yol açabiliyor. İngiltere Ulusal Sağlık Hizmeti (National Health Service)'nin verdiği bilgiye göre ise; hayati risk oluşturan bu kurtlar en çok Afrika, Güneydoğu Asya ve Orta Amerika'da görülüyor.




bursahakimiyet

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.