Siyaset »

Ak Parti Mersin İl Başkanın Çağrısında Canlı Yayında Cevap Verdi

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, katıldığı bir televizyon programında, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik’in referandum için başlatılan ‘Ben de varım’ kampanyası çerçevesinde cevap verdi.


@mersinhaber 'i takip et
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, katıldığı bir televizyon programında, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik'in Anayasa değişikliğine ilişkin referandum için başlatılan 'Ben de varım' kampanyası çerçevesinde yaptığı çağrıya yanıt vererek, "Bu kampanyada ben de varım. Güçlü Türkiye için ben de varım diyorum ve 'evet' diyeceğimi ifade ediyorum" dedi.

Kalkınma Bakanı ve Mersin Milletvekili Elvan, Kanal 24 Televizyonu'nda yayınlanan Analiz Sentez programına konuk olarak, Ankara Temsilcisi Melik Yiğitel'in sorularını yanıtladı. Programda, AK Parti Mersin İl Başkanı Ercik'in referandum için başlatılan 'Ben de varım' kampanyası çerçevesinde yaptığı çağrıya yanıt veren Bakan Elvan, "Bu kampanyada ben de varım. Türkiye'nin istiklali, istikbali için, çocuklarımız için, torunlarımız için, güçlü Türkiye için ben de varım diyorum ve 'evet' diyeceğimi ifade ediyorum" diye konuştu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.