Güncel »

İki Kediyi Başlarına Sert Cisim Vurarak Öldürdüler

Tekirdağ'da iki kedi cani bir şekilde öldürüldü. İşte detaylar...


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tekirdağ'ın Muratlı İlçesi'nin İstiklal Mahallesi Sardunya Sokak üzerinde vatandaşlar, iki kediyi başlarına sert bir cisimle vurularak öldürülmüş halde buldu.

TAŞLA BAŞINI EZDİLER''

Hayvanları kanlar içinde bulan ismini vermek istemeyen kişi, "İki kedinin de yalnızca kafasına vurulmuş. Başka yerlerine bir zarar verilmemiş. Civarda kanlı taşlar da gördük. Muhtemelen taşla başını ezdiler. İçimiz acıdı resmen, ne yazık ki böyle insanlarla aynı havayı soluyoruz." dedi.

''BUNU YAPAN İNSAN OLAMAZ''

Muratlı Belediye Başkanı Nabi Tepe, vatandaşların haber vermesi üzerine öldürülen iki kediyi belediye ekipleri tarafından alındığını ve gömüldüğünü söyledi. Tepe, "Bunu yapan insan olamaz, bu bir vahşettir. Bunu yapanların insan duygusu taşıdığından emin olmak çok zor. Biz kedilerin öldürülmesini araştırıyoruz." dedi. Muratlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kedileri öldüren kişi ya da kişileri bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.


haberler
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.