Güncel »

463 Uçak Seferi İptal Edildi

Bu hafta yağması beklenen kardan dolayı 463 uçak seferi iptal edildi. İşte detaylar...


@mersinhaber 'i takip et
Kar yağışı beklentisi nedeniyle 463 uçak seferi iptal edildi.
Türk Hava Yolları 327, Pegasus Hava Yolları 110, Atlasglobal Hava Yolları 20, Onur Air'in ise 6 seferini iptal ettiğini duyurdu.
26-27 Ocak tarihli iptal edilen uçuşlarla ilgili detaylı bilgi, THY'nin resmi internet sitesinden yayınlandı.

Pegasus, internet sitesinden yaptığı duyuruda, "Yurt genelinde ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda olumsuz hava muhalefeti nedeniyle, aşağıdaki seferlerimiz iptal edilmiştir. Yoğun hava muhalefetinden dolayı tüm seferlerimizde aksaklıklar /gecikmeler yaşanabilmektedir." diyerek yolcularını uyardı.

DHMİ: Seferler yüzde 20 azaltıldı
"26 Ocak 2017 Perşembe günü 00.01'den 23.59 saatlerini kapsayan tüm gün boyunca Atatürk Havalimanı'nda uçak seferleri beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle yüzde 20 oranında azaltılmıştır. Yolcularımızın bilet aldıkları havayolu kuruluşları ile irtibata geçmeleri tavsiye olunur."
Kriz masası kuruldu
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter'dan yaptığı açıklamada gerekli önlemlerin alındığını ve kriz masasının oluşturulduğunu söyledi.


yenisafak

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.