Tarsus » Güncel »

Mersin ve İlçelerde Aşırı Yağış Sele Döndü

Mersin merkezi ve ilçelerinde etkili olan ve geceden bu yana devam eden aşırı yağışlar birçok noktada sele dönüştü. Yetkililerin günler öncesinden uyarıları ve yağışlara dair verdikleri bilgiler ile vatandaş kendi imkanları ile tedbirlerini alırken.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.


Mersin merkezi ve ilçelerinde etkili olan ve geceden bu yana devam eden aşırı yağışlar birçok noktada sele dönüştü. Yetkililerin günler öncesinden uyarıları ve yağışlara dair verdikleri bilgiler ile vatandaş kendi imkanları ile tedbirlerini alırken. Maalesef yağışlar devam ederken vatandaşlar bulundukları bölgelerden suların arttığının gösteren fotoğraf ve videolar gönderiyor.


BÖLGESEL ELEKTRİK VE İNTERNET SORUNU NEDENİYLE YAYIN SORUNLARI YAŞANMAKTA OLUP, DAHA FAZLA GÖRSEL VE İÇERİK İÇİN fb.com/mersinhaber @mersinhaber
TAKİP EDİNİZ

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

instagram.com/mersinhaber

facebook.com/mersinhaber

twitter.com/mersinhaber


Trenle Ulaşım Durmuş Vaziyette!
Şiddetli yağışların devam ettiği bölgede Tren seferleri ikinci bir açıklamaya kadar iptal edildi.

Okullar Yağış Nedeniyle Tatil Edildi İddiası
Merkez ve ilçelerde etkili olan sağanak yağış nedeniyle okulların tatil edildiği, okulda bulunan öğrencilerin de ancak velilerine teslim edilerek evlerine gönderilebileceği duyumu bulunurken henüz resmi makamlardan gelmiş açıklama bulunmamaktadır.

Mersin Genelinde Yoğun Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi
Günler öncesinde duyurulan yoğun ve şiddetli sağanak yağış önceki akşam saatlerinde başlayarak sabaha kadar etkisini göstermeye başladı, sabah saatlerinde şiddetini artırması ile bölge bölge su birikintileri sele dönüştü. Bir çok vatandaş evlerinden çıkamazken sosyal medya üzerinden paylaşılan fotoğraf ve yorumlarda trafikte seyir halinde olan araçların bir kısmının sular içinde oluğu görülüyor. Sosyal Medyadan yapılan bir yorum ise şu şekilde "Trafikteydim yağmur arttı ve su birikmeye başladı bulunduğum yerde aracımı bırakarak eve yürüyerek geldim, muhtemelen aracım şuan sular içindedir" şeklinde oldu.
 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.