Spor »

SPORCU ÖDÜLLERİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

SPORCU ÖDÜLLERİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da başarılı sporcuları ödüllendirecek. 2017 yılında ödüllerini alacak olan sporcular, 20 Ocak 2017 Cuma gününe kadar başvurularını yapabilecek.

 
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016 yılında ulusal ve uluslararası alanda spora hizmet veren, spor faaliyetlerinde üstün başarı gösteren veya derece alan sporculara, kulüplerine ve antrenörlerine ödül verilecek. Büyükşehir Belediyesi web sayfasında yayınlanan Spor Ödül Yönetmeliği kapsamında ödül alacak sporcuların, yönetmelikte belirtilen şartlara uyması ve Mersin sınırları dahilinde ikamet etmesi gerekiyor.

 
Spor Ödül Yönetmeliği’nden yararlanarak, ödül alacak olan sporcu, kulüp ve antrenörlerin 20 Ocak 2017 tarihine kadar Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne başvuru yapması gerekiyor.

 
Spor Ödül Yönetmeliği’nden yararlanmak isteyen sporcu, kulüp ve antrenörler, detaylı bilgi için 0324 473 29 29 – 0324 473 19 16 numaralı telefonları arayabilir ya da Mersin Büyükşehir Belediyesi internet sitesini (http://www.mersin.bel.tr/) ziyaret edebilir.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.