Spor »

MİY ASBAŞKANI MAHMUT KARAK "MİY GERÇEKLERİNİ" AÇIKLAYACAK

Mersin İdmanyurdu Asbaşkanı Mahmut Karak’ın, Mersin İdmanyurdu Meydanı’nda basın açıklaması yapacağı bildirildi.


@mersinhaber 'i takip et

91 yıllık koca çınar Mersin İdmanyurdu, belki de tarihinin en ilginç dönemini yaşıyor. 28 Eylül’deki olağanüstü genel kurulun ardından göreve gelen Ali Tekin ve yönetimi, kulübü içinde bulunduğu krizden çıkarmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Kulübün sahipsizlikten adeta kırıldığı bir dönemde ateşten gömleği giyerek yönetimi devralan Tekin ve yönetimi yaklaşık 2,5 aydır malum çevrelerce inanılmaz bir dirençle karşı karşıya kalmak zorunda kalmıştı. Öyle ki Asbaşkan Mahmut Karak, kulüp içinde yaşanan tüm olayları bir yazı dizisiyle kamuoyuna duyurmaya başlamıştı.

Son gelişmeler üzerine Asbaşkan Mahmut Karak, kulüp içindeki tüm gerçekleri Mersin İdmanyurdu meydanında Mersinlilerin katılacağı geniş katılımlı bir basın toplantısı yaparak açıklayacak. 11 Aralık Pazar Günü saat 16’da gerçekleştirilecek olan basın açıklamasına yoğun bir katılım olması bekleniyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.