Tarsus »

Jandarma Komutanlığı Personeline Bilgi Verildi

Tarsus'ta aile içi şiddet ve kadına yönelik şiddetin önlenmesi konusunda bilgiler verildi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

MERSİNHABER- Tarsus Jandarma Komutanlığında görevli personellere meydana gelen aile içi şiddet ve kadına yönelik şiddetin önlenmesi konusunda bilgiler verildi.

- Mersin Valiliği öncülüğünde Mersin İl Jandarma Komutanlığı koordinatorlüğünde Tarsus İlçe Jandardma Komutanlığında görevli personelle İl Jandarma Komutanlığı toplantı salonunda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi'nde görevli Psikolog Fatma Yıldız Abay, Zemzem Çakmak ve Sosyal Çalışmacı Beyhan Selin Tor tarafından meydana gelen aile içi şiddet ve kadına yönelik şiddetin önlenmesi konusunda bilgiler verildi.

Aynı zamanda Erdemli, Akdeniz, Çamlıyayla, Toroslar, Mezitli ve Yenişehir İlçe Jandarma Komutanlığında görevli personele de aynı konu hakkında bilgiler verildi.

Mersin İl Jandarma Komutanlığınca yapılan bilgilendirme kapsamında meydana gelen aile içi şiddet olayları ile ilgili personeli bilgilendirmek ve daha fazla halk kitlelerine ulaşabilmek, ailenin korunması ve kadına yönelik şiddetin önlenmesi maksadıyla bugüne kadar olduğu gibi bu;ndan sonrada özverili çalışmaların devam edeceği açıklandı.
YKB


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.