Tarsus »

KUVAYİ MİLLİYE DERNEĞİ, JANDARMA KOMUTANINI ZİYARET ETTİ

Dernek başkanı Mehmet Topal , yönetim kurulu üyeleri ve  Mehmet  Turgut Arkan,  dün Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığına gittiler.


@mersinhaber 'i takip et
MERSİNHABER-Tarsus Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği  yeni Tarsus  İlçe Jandarma komutanını ziyaret etti.
Dernek başkanı Mehmet Topal , yönetim kurulu üyeleri ve  Mehmet  Turgut Arkan,  dün Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığına gittiler. Binbaşı Mahmut Erin ile görüşen Tarsus Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği başkan ve üyeleri, komutanın kentimize yeni gelmesi ve görevine başlamasından sonra ilk görüşmeyi yaparak yeni görevinde başarılardilediler ve hayırıl olsun dileklerinde bulundular.
Başkan Mehmet Topal “Kuvayi Milliye  yastığınızın altındaki silah gibidir. Vatanı ve milleti için vardır, sözünden hareketle bizlerde her zaman ülkemizin birlik ve bütünlüğünden yanayız.  Büyük lider, büyük komutan ve büyük devlet adamı , en büyük Kuvayi Milliyeci Atatürk’ün  ilke ve inkılapları doğrultusunda, Türk bayrağının altında kardeşçe yaşamaya devam ediyoruz” dedi.
Binbaşı Mahmut Erin’de Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği başkan ve üyelerine teşekkür etti.
YKB

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.