Spor »

Tarsus İdman Yurdunda sıcak gelişme

KULÜP, İKİ OYUNCUSU İLE YOLLARINI AYIRDI


@mersinhaber 'i takip et
MERSİNHABER-Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Yönetim Kurulu Sultanbeyli Belediye Spor Maçı Sonrası Olağanüstü olarak toplandı.
Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Basın Sözcüsü DR. MÜCAHİT EMİN POLAT yönetim kararlarını açıkladı.
İşte o karar ‘Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Yönetim Kurulu Sultanbeyli Belediye Spor Maçı Sonrası Olağanüstü olarak toplandı. Gerekçesi Yönetim Kurulu kararlarında yer aldığı üzere futbolculardan Kaan Kavalcı ve Cemal Metahan Kavalcı kulüp ile ilişkilerin kesilmesi ve sözleşmelerinin karşılıklı veya Tek taraflı olarak fesh edilmelerine karar verilmiştir. Ayrıca Tarsus İdman Yurdu spor Kulübünü Adli mercilerde temsil etmek üzere Av. Duran Çalışır’a vekalet verilmesine ve altyapı futbolcu ve Teknik heyetine yemek verilmesi için bir defaya mahsus olmak üzere Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Cem Kavalcı'ya yetki verilmesine karar verilmiştir.Kararlar toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile alınmıştır.
 
Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Basın Sözcüsü
DR. MÜCAHİT EMİN POLAT’
 
 
 
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.