Spor »

Vefalı sporcu diye buna denir

Tarsus  Reşadiyespor futbol takımının Mut deplasmanında oynadığı maç öncesi ve sonrası eski oyuncusu Musa takıma hem moral hem yemek verdi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

MERSİNHABER--Tarsus  Reşadiyespor futbol takımının Mut deplasmanında oynadığı maç öncesi ve sonrası büyük süpriz yaşadı.

Genel koordinatörlüğünü Tuncay Beyceoğlu’nun yaptığı Tarsus  Reşadiyespor futbol takımının, önceki gün Mut deplasmanında oynadığı maçta takımı karşılayan Musa Beyceoğlu onlara maç öncesi moral verdi, maç sonrası ise yemek ısmarladı.

Tuncay Beyceoğlu’nun oğlu olan Musa Beyceoğlu, Mut’ta Mersin Üniversitesi Mut Sağlık Meslek Yüksek Okulunda öğrenim görüyor.

Başarılı bir öğrenci olan, aynı zamanda Tarsus  Reşadiyespor futbol takımının altyapısında geçtiğimiz yıllarda başarıyla futbol oynayan  Musa Beyceoğlu, babasının birlikte geldiği Tarsus  Reşadiyespor futbol takımını ağırladı. Maç öncesinde karşılama yapan, maçtan sonra da onlara ikramda bulunarak yemek ısmarlayan Musa Beyceoğlu, oyuncuların ve babasının takdirini kazandı.

Öğrenci olarak kaldığı Mut’a, eski takımını  ve babasını görmenin mutluluğunu yaşayan Musa Beyceoğlu,  kırmızı beyazlıları karşılayıp ağırladıktan sonra birlikte mkaça giderek karşılaşmayı izledi.

Kırmızı beyazlı takım oyuncuları U 19 liginde rakipleri Mut İdmanyurdu Belediyespora 5-2 yenilmelerine rağmen burada gördükleri misafirperverlikten dolayı Tarsus’a moralli döndüler.

Tarsus  Reşadiyespor futbol takımının genel koordinatörü Tuncay Beyceoğlu da, Mut’ta kendilerine güzel bir ev sahipliği yapan oğlu Musa Beyceoğlu’na teşekkür etti.

Musa Beyceoğlu ise  gurbette, Tarsus’tan gelen arkadaşlarını ve babasını görmenin mutluluğunu yaşadı. Kendisi de ilerleyen yıllarda futbola devam edeceğini söyledi.

Bizde Tarsus  Reşadiyespor futbol takımını Mut’ta ağırlayan genç futbolcu ve öğrenci Musa kardeşimizi kutluyoruz. Bu örnek hareketinden dolayı alkışlıyoruz. YKB


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.