Tarsus »

Ak Partinin aşure etkinliği

Ak Partinin Tarsus'taki aşure etkinliği Küçük Minare Camisi avlusunda gerçekleştirildi.


@mersinhaber 'i takip et
MERSİNHABER-Ak Partinin aşure etkinliği Tarsus Küçük Minare Camisi avlusunda gerçekleştirildi.
Öğle namazının hemen ardından başlayan aşure etkinliğine Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Yıldız, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Hüseyin Güzey, Teşkilat Başkanı Hasan Podak, Kadın Kolları Başkanı Nesrin Baş, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yorgun, parti yöneticileri, vatandaşlar ve gazeteciler katılımda bulundular.
Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Yıldız, “Geleneklerimizin içinde bulunan aşure merasimini her yıl halkımızla birlikte kutluyoruz. Bu yıl yine etkinlik yaptık ve bu etkinliğimizde de bizlere destek olan her yıl olduğu gibi bu yılda sponsorluğunu Çağdaş Gazetesi Kurucusu ve Ak Parti Bolatlı Mahallesi Komisyon Başkanı Özgül Yön’ün üstlendiği aşure etkinliğine katılanlara ve  Özgül Hanıma teşekkür ediyoruz. Allahım can sağlığı verdiği sürece bu etkinliğimiz her yıl devam edecektir. Katılımda bulunan aziz vatandaşlarımıza da teşekkür ederim” dedi…ykb

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.