Anamur » Spor »

Anamur Belediyespor’dan Basın’a Açık Kahvaltı

Anamur Belediyespor Yönetimi, Teknik Heyet ve Futbolcular ve basın mensupları kahvaltıda bir araya geldiler.


@mersinhaber 'i takip et


Kahvaltıda konuşan Anamur Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Ahmet Türe: “Geçtiğimiz yıl büyük hedefler ile kurduğumuz ve şansızlıkla düştüğümüz, Bölgesel Amatör Lig’e tekrar yükselme hedefiyle sezona başladık, bu hedefe ulaşmak için iyi bir takım kurduk ve çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Oynadığımız ilk 5 maçın hepsini kazanarak bu kararlılığımızı ortaya koyduk. Ancak, mutlu sona ulaşmak için bu galibiyet serisini sürdürmemiz gerekiyor.” dedi.


Anamur Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Ahmet Türe, Anamur Belediyespor Teknik Direktörümüz Selahattin Şan, Yardımcı Antrenör Muhammet Bal ve Kaleci Antrenörü Caner Türe ile futbolcuları büyük başarılara imza atacaklarına inandığını ifade ederken Anamur Belediyespor namağlup bir sezon geçirmesini temenni etti.


Anamur Belediyespor Yönetimi geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen Kalecimiz Bekir Küçükertaş’ın oğlu Ateş bebeğe hayırlı olsun dileklerini iletti.


Teknik Direktör Selahattin Şan da takımın durumunu değerlendirirken kalan maçlardan da iyi sonuçlar almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.