Spor »

TARSUS İDMANYURDU, İZMİR'E GİDİYOR

TİY şimdi bu hafta sonu oynayacağı İzmir Bergama Belediyespor  maçına hazır.


@mersinhaber 'i takip et
MERSİNHABER-
Spor Toto 3. Lig 3. Grupta yer alan  Tarsus idmanyurdu  Ankara Adliyesporu 3-0 yenerek moral depoladı. TİY şimdi bu hafta sonu oynayacağı İzmir Bergama Belediyespor  maçına hazır.
Tarsus idmanyurdu basın sözcüsü M. Emin Polat’ın yaptığı açıklamada şöyle denildi:
“Ankara Adliyespor maçının ardından, taraftarlarımızın da her geçen gün artan desteğinden aldığımız güç ve moral ile İş adamı tacirlerin ilgisizliğine rağmen Bergama Belediyespor deplasmanına yüksek bir moral ve inançla hazırlanmaktayız.
Cezalı futbolcunun olmadığı takımımızda Yılmaz, Sefa, Koray ve İbrahim’in sakatlıkları devam etmektedir. Bergama Belediye spor maçından da olumlu bir netice alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu çerçevede bize her zaman destek olan başta Belediye Başkanımız Sayın Şevket Can, Kaymakam Vekilimiz Sayın Ayhan Bayhan’ın  ile tüm kamu  kurum ve kuruluşlarına ve tabi ki cesur, delikanlı ve vefakâr Tarsus idmanyurdu  taraftarına şükranlarımızı sunuyoruz. “
YKB
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.