Tarsus »

Koku Oluşturan Yerlere Denetim Yapıldı

Tarsus Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ile Mersin İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğüne bağlı Çevre Yönetimi ve Denetimi Şube Müdürlüğü ekipleri koku oluşturabilecek noktalarda incelemelerde bulundu.


@mersinhaber 'i takip et
Son günlerde vatandaşlardan gelen koku şikayetleri üzerine, “Koku Oluşturan Emisyonların Kontrolü Hakkında Yönetmelik” çerçevesinde ekipler yaptıkları denetimlerde koku oluşturabilecek noktaları tespit ederek bu noktalarda inceleme yaptılar. Başta şehir merkezi dışında kalan küçükbaş hayvan çiftlikleri çevresi ve tarım alanları olmak üzere organik gübrelerden kaynaklı mevcut atıkların düzgün depolanması konusunda ilgili şahıslara yasal uyarı yaptı Ekipler tarafından şehir merkezine yakın mesafedeki hayvancılıkla uğraşan mahallelerde hayvan barınakları ve tarım alanları incelendi. Koku oluşturabilecek kaynakların vatandaşları rahatsız edecek seviyeye ulaşma olasılığına karşı Çevre Yönetimi ve Denetimi Şube Müdürlüğü ekiplerinin denetimleri aralıksız devam ediyor.
 
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.