Spor »

  TARSUS İDMANYURDU İSTANBUL’DA  3-2 GALİP

İstanbul’da Maltepespor ile karşı karşıya gelen Tarsus İdmanyurdu, rakibini 3-2 mağlup etti.


@mersinhaber 'i takip et
MERSİNHABER-
3. Lig 3. Grubun 6. haftasında İstanbul’da Maltepespor ile karşı karşıya gelen Tarsus İdmanyurdu, rakibini 3-2 mağlup etti.
 
TİY mücadelede hep etkiliydi. Maçta 77. dakikasında 3-0’lık skor avantajını ele geçiren Tarsus, son 10 dakikada kalesinde 2 gol görmesine rağmen 3 puanın sahibi olmasını bildi. Tarsus, bu sezon ilk kez ard arda 2 maç kazandı.
 
Maça hızlı başlayan Tarsus İDMANYURDU, 7. dakikada İlyas Kubilay Yavuz’un golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı Tarsus’un 1-0’lık üstünlüğü ile kapandı.
 
Tarsus idmanyurdu 49. dakikada Alper’in kaydettiği golle skoru 2-0 yaptı.
 
Tarsus İY, maçın ilerleyen dakikalarında da atak oyununu sürdürdü ve 77. dakikada yine İlyas Kubilay’ın attığı golle durumu 3-0’a taşıdı.
 
Ev sahibi Maltepe, 81. dakikada Samet’in golüyle durumu 3-1 yaptı. Maltepe 90. dakikada yine Samet’le bir gol bulup umutlansa da, zorlu maçı Tarsus İdmanyurdu 3-2 kazandı .YKB
 
 
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.