Tarsus »

Şahin Mahallesi Taziye Evi’nin Temeli 21 Ekim Salı Günü Atılacak

Tarsus Belediyesi tarafından Şahin Mahallesi’ne yapacağı taziye evinin temelini 21 Ekim 2016 Cuma  günü atılacak.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Belediyesi tarafından Şahin Mahallesi’ne yapacağı taziye evinin temelini 21 Ekim 2016 Cuma  günü atılacak.


Şahin Mahallesi Hz. Ebubekir cami yanında yapılan taziye evinin temeli  saat 14.00’da törenle atılacak.
Her mahallenin isteği doğrultusunda hizmet verdiklerini belirten Belediye Başkanı Şevket Can, taziye evinin şimdiden hayırlı olmasını diledi.


Başkan Can, “Belediyecilik sadece yol, park, alt yapı, gibi hizmetleri yapmak demek değildir. Bu hizmetler vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek için elbette gereklidir. Şahin Mahallemizde yaptığımız ziyaret sırasında vatandaşların taziye evi isteğini bize bildirdiler. Yaptığımız araştırma sonucu uygun yer bularak, taziye evi inşaatımıza başladık. Yerel seçim öncesinde vermiş olduğumuz sözleri birer birer yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz.  Biz, şehrimizde yaşayan halkın sevinçleri ve dertleriyle yoğrulmuş, onlarla sevinmiş, dertlerini kendi derdi olarak benimsemiş, şeffaf bir yönetim anlayışı ile hareket ediyoruz. Hiç kimseye öteki gibi davranmıyor, tüm sorunları adil ve eşit bir yöntemle çözmeye çalışıyoruz” dedi.


Yaşanılır bir şehir bırakmak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Can, “Tüm mesai arkadaşlarımla birlikte, dil, din, ırk ayrımı yapmadan, partili partisiz demeden her bölgeye hizmet etmeye, şehrimizi güzelleştirmeye, daha yaşanılır kılmaya herşeyden daha önemlisi şehrimizdeki huzur ve emniyetin sigortası olma yolunda hiçbir ilkemizden taviz vermeden çalışarak yolumuza devam ediyoruz.


Vatandaşlarımızın acılı günlerinde bir arada bulunacağı taziye evinin herkese hayırlı olmasını diliyor, temel atma törenine tüm hemşerilerimi davet ediyorum” şeklinde konuştu.
 
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.