Tarsus »

MEDENİYETLER BEŞİĞİNİN ÇALIŞMALARI

Tarsus Medeniyetler Beşiğinden Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Emre Bircan'a ziyaret


@mersinhaber 'i takip et
MERSİNHABER- Tarsus Medeniyetler Beşiği Sayfa Yönetimi Ülkü Ocakları Başkanı Emre BİRCAN'ı makamında ziyaret etti...
Yaptığı çalışmalarla sosyal medyanın gündeminden düşmeyenTarsus Medeniyetler Beşiği Sayfası Yönetim Kurulu Üyeleri Ülkü Ocakları Başkanı Emre Bircan'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Sayfa kurucusu Rıfat ÇINAR sayfa hakkında bilgilendirme yaptı. ÇINAR konuşmasında "2012 yılının Temmuz ayında kurduğumuz sayfamızın şuan 30 bine yakın üyesi bulunmakta. Tarsus'un kültürünü, tarihini, yöresel lezzetlerini özellikle de yörük kültürünü dünyaya tanıtmayı hedef edindik. Şu ana kadar 28 köye kitap bağışı yaptık. Okuyan öğrencilerimize burs, laptop ve tablet bağışında bulunduk, bulunmaya devam edeceğiz. 129 köyde sayfa temsilcimiz bulunmakta. Bu temsilciler aracılığı ile anlık haberleri üyelerimize duyurmaktayız. Birçok derneğin ve basının yapamadığını yapmanın büyük onurunu taşımaktayız. Şehit ve şehit aileleri asli konularımızın başında gelmektedir." diyerek önümüzdeki günlerde yapmayı düşündükleri çalışmalarla ilgili kısa bilgi verdi. Ülkü Ocakları Başkanı Emre BİRCAN ise konuşmasında "Sayfanın yaptığı çalışmaları yakından takip ediyorum. Çok başarılı buluyorum. Ülkü Ocakları olarak yapacağınız tüm çalışmalarda her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi isteriz. Vatanına, milletine, bayrağına sahip çıkan, milli ve manevi değerlerin korunmasında ve yaşanmasında büyük bir özveriyle gayret gösteren sayfa yönetimini kutluyorum" diyerek her kesimden insanı kucaklayan Tarsus Medeniyetler Beşiği Sayfa Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Karşılıklı fikir alış verişinde bulunulan ziyaret memnuniyet duygularıyla son buldu.
ykb
 
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.