Spor »

Mersin İdmanyurduna 3 puan cezası

Kurul bu toplantıda verilen süreler içerisinde eksikliklerini tamamlayamayan Mersin İdmanyurdu kulübüne 3 puan tenzili cezası vermiştir.


@mersinhaber 'i takip et

MERSİNHABER- TFF Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında son değerlendirmelerde bulunarak; en üst 3 lig olan Spor Toto Süper Lig, TFF 1. Lig ve Spor Toto 2. Lig'deki kulüplerin yapmış olduğu başvuruları, Hukuki, Sportif, Altyapı, Personel ve Mali Kriterlere göre inceledi.

Kurul bu toplantıda ayrıca, verilen süreler içerisinde eksikliklerini tamamlayamayan Mersin İdmanyurdu kulübüne 3 puan tenzili cezası vermiştir.

Kurul aynı zamanda verilen süreler içerisinde eksikliklerini tamamlayamayan  Adana Demirspor, Bucaspor,  Denizlispor, Kayseri Erciyespor, Manisaspor’da 3’er  puan tenzili cezası verdiği öğrenild,.

Bu arada İncelemeler neticesinde Kurul, Spor Toto Süper Lig' den Antalyaspor A.Ş., Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Kayserispor ve Trabzonspor A.Ş. kulüplerine, TFF 1.Lig'den Bandırmaspor, Boluspor, Elazığspor, Eskişehirspor, Samsunspor ve Şanlıurfaspor kulüplerine, Spor Toto 2. Lig'den 1461 Trabzon, Aydınspor 1923, Bugsaş Spor A.Ş., Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş., Eyüpspor, Kahramanmaraşspor A.Ş., Karşıyaka, Kocaeli Birlik Spor, Menemen Belediye Spor, MKE Ankaragücü, Nazilli Belediyespor, Sivas Belediye Spor, Tokatspor ve Tuzlaspor kulüplerine Ulusal Lisans verdi.
ykb


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.