Tarsus »

Tarsus'ta bu ilgisizlik neden?

Kurban Bayramı Resmi bayramlaşmasına neden ilgi yoktu


@mersinhaber 'i takip et
MERSİN HABER- Tarsus’ta Kurban Bayramı dolayısıyla Öğretmenevinde gerçekleşen bayramlaşma törenine sadece 38-40 kişi katıldı.
350 bin nüfuslu kentte gerçekleşen resmi bayramlaşma törenine hiçbir Milletvekili, Siyasi Parti İlçe Başkanı, STK Başkan ve Yöneticileri, Oda, Dernek Başkanının katılmaması dikkat çekti. 
Özellikle seçim dönemlerinde siyasiler açısından kendini gösterme adına iyi bir fırsat olan resmi bayramlaşma törenlerinde, bu yıl sadece birkaç ilçe yöneticisinin katılımı ile temsiliyetin yerine getirilmeye çalışıldığı gözlendi.
 
Bayramlaşma törenine Mersin Vali Yardımcısı-Tarsus Kaymakam Vekili Ayhan Bayhan, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, İlçe Emniyet Müdürü Salim Çakan, protokolün diğer üyeleri, STK temsilcileri ve vatandaş katıldı.
 
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, “Kurban Bayramı’nın ülkemize huzur getirmesini dilerim. Akan gözyaşlarının durmasını ve Şehit haberlerinin gelmemesini temenni ederim. Cenab-ı Allah hepimize sağlıklı, huzurlu nice bayramlar nasip etsin” dedi.
 
Mersin Vali Yardımcısı-Tarsus Kaymakam Vekili Ayhan Bayhan ise “Bayramlar sevinç günleridir. Bayramlar milli beraberlik ve birlik günleridir. Bayramlar tüm vatandaşlarımızın ortak değeridir. Bu vesileyle Tarsuslu hemşehrilerimin, Mersinlilerin, ülke insanımızın ve Türk-İslam aleminin bayramlarını tebrik ediyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın ve daim kılsın” diye konuştu.
 
Protokol üyeleri buradaki törenin ardından İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Devlet Hastanesi, Huzurevi ve Şehitliği ziyaret etti.
 
YKB

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.