Tarsus »

Başkan Can, “Kurban Bayramı İçin Hazırlıklarımız Tamam”

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi bütün hazırlıkların tamamlandığını belirtti.


@mersinhaber 'i takip et
Kent merkezi başta olmak üzere kenar semtlerde ve toplu alışveriş merkezlerinde vatandaşların rahat ve iyi bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için ekiplerin görevlendirildiğini belirten Belediye Başkanı Şevket Can, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmeleri için çalıştıklarını söyledi.


Şehir içerisinde, meskun mahalde adaklık veya kurbanlık hayvan satışına izin vermeyeceklerini belirten Başkan Can, tespit edilen yerlerde satış ve kesim yapılabileceğini kaydetti.


Ayrıca vatandaşın alışveriş yapacağı bütün iş yerlerinde fiyat etiketi bulundurulmasının zorunlu olduğunu ifade eden  Başkan Can, belediye olarak gerek temizlik, gerekse fiyat etiketi konusunda sıkı kontroller uygulayacaklarını belirtti.


Başkan Can, “Belediye olarak bazı birimlerimiz 9 günlük bayram tatili süresince açık kalacak ve halkın hizmetinde olacaktır. Yaşanabilecek her hangi bir olumsuzlukta Alo 153 Zabıta Şikayetler yada 616 11 11 numaralı telefondan vatandaşlarımız belediyeye bilgi verebilirler” dedi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.