Tarsus »

Seher Kırtasiye Önüne Ne Zaman Kasis Konulacak?

Mersin Tarsus’ta  Seher Kırtasiye önünde gerek sürücülerin gerekse yayaların geçişine rahatlık sağlayacak kasis sistemi konulması isteniyor.


@mersinhaber 'i takip et
Sözkonusu mevkide şikayetlere neden olan trafik ışıklarının yanmaması nedeniyle yaşanan sıkıntıyı aşmak için bazı tedbirler  almak gerekiyor.

Makamdan Kaymakamlık  yönüne gelenlerin sıkıntısını gidermek için Hükümet Konağı önüne kasis konulmuştu. Böylece bu yönde sıkıntılar giderilmişti. Ancak  karşı istikamette Kleopatra kapısından Makam mevkiine gidenlerinde Sehir kitabevi mevkiindeki ışıkların yanmaması nedeniyle sıkıntı yaşamasından sonra bu istikametede kasis konması elzem hale geldi.

Halktan gelen bu talebin kaymakam vekili ve Mersin Vali yardımcısı Ayhan Bayhan tarafından da değerlendirilmesi isteniliyor.

Bu nedenle Seher Kırtasiye mevkiine bir kasis yapılması yönünde yeni bir çalışma başlatılması talep ediliyor. Buraya kasis konulduğunda trafik ışıklarının yanmamasının getirdiği olumsuzluklar ortadan kalkacaktır.
 
Yakup Boncuk
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.