Tarsus »

Turhan Uygur Toprağa Verildi

Tarsus’ta CHP’den 4 dönem Tarsus  Belediye başkanlığı yapan merhum Muvaffak Uygur’un oğlu çiftçi Turhan Uygur vefat etti.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus’ta CHP’den  4 dönem Tarsus  Belediye başkanlığı yapan merhum Muvaffak Uygur’un oğlu çiftçi Turhan Uygur vefat etti.

92 yaşındaki Uygur,dün öğle namazına müteakip Tarsus Şehir mezarlığında kılınan cenaze namazın ardından toprağa verildi.

Cenaze namazını vasiyeti üzerine Kemal Duru hocaefendi kıldırdı. Cenazeye CHP Mersin eski milletvekili Ali Oksal,Tarsus Belediye başkan vekili Ali Şimşek,Tarsus Belediye başkan yardımcıları Hüseyin Boro ve Rıdvan  Aksoy, MHP Tarsus ilçe başkanı Ertuğrul Bodur,kent konseyi eski başkanı Dr.Ali Cerrahoğlu,Atatürkçü Düşünce Derneği Tarsus şubesi başkan ve yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Bizde Merhuma Allah’tan rahmet,kederli ailesi ile dost,akraba ve yakınlarına sabrı cemil niyaz ederiz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.