Tarsus » Güncel »

Tarsus'ta PKK Operasyonu

Mersin'in Tarsus ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.


@mersinhaber 'i takip et

HABER: TarsusNews.Com

Tarsus'ta yapılan PKK operasynunda çok sayıda kişi gözaltına alınırken, gözaltına alınanlar arasında örgütün sokak eylmelerini organize edenlerin olduğu belirtildi.

Edinilen bilgilere göre Tarsus Emnyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büüro Amirliği Ekipleri tarafından terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon yapıldı.

Yapılan operasyonlarda çok sayıda eve şafak baskını yapan polis ekipleri tarafından yapılan aramlarda ço sayıda örgütsel doküman ele geçirildiği belirtildi.

Baskınlar sonucunda 5 kişi gözaltına alınırken gözaltına alınanlar arasından örgütün sokak eylemlerini organize ettikleri belirten şahısların da olduğu  bildirildi.

Gözaltına alınan şahısların sorgusu devam ederken,sorgusu tamamlanan İ.I. (28) isimli zanlı sevk edildiği mahkemece tutuklanırken kalan 4 kişinin ise sorgusuna devam edildiği öğrenildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.