Spor »

Tarsus idmanyurdu transfere doymuyor

Spor Toto 3. lig 3. Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu transferde 3 imza daha attırdı


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN HABER- Spor  Toto 3. lig 3. Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu transfere  doymuyor.

Tarsus idmanyurdu Kulüp Başkanı Av. Önder Ege, Anamur Belediyespor’dan Kaleci Barış Türkmen ile Yeşil Bursa A.Ş den 1991 doğumlu stoper Semih Oğuz ile  anlaşarak kadroya dahil ettiklerini bildirdi.

Yönetim kurulunun da hazır bulunduğu imza töreniyle takımın ihtiyacı  olan ve takımın gücünü  artıracağına inandıkları kaleci ve stoper mevkilerine  Barış ve Semih’i alarak giderdiklerini  belirten Başkan Ege, dış transferi büyük ölçüde  tamamladıklarını kaydetti.

HAZIRLIK MAÇI

Bu arada Tarsus idmanyurdu’nda  Avanos kampının ardından  oyunculara  verilen iki günlük izin sona erdi. Dün Burhanettin Kocamaz tesislerinde toplanan Sarı-lacivertli  ekip artık gözünü  lige çevirdi. Öte yandan  Tarsus idmanyurdu, taraftarıyla  Silifke Belediyespor ile  yapacağı hazırlık maçıyla buluşymaya  hazırlanıyor. Sarı-lacivertli  ekip, 19 Ağustos Cuma günü Tarsus şehir stadında  saat 19:00’da  Silifke Belediyespor ile karşılaşacak. Temsilcimizin Silifke Belediyespor ile yapacağı hazırlık maçını Tarsuslu sporsevreler ile taraftarlar ücretsiz olarak izleyebilecek.

AÇILIŞ PROGRAMI

Tarsus idmanyurdu, 2016-2017 futbol sezonun resmi açılış proğramı açıklandı.

Buna  göre Açılış proğramı saat 09’da takım halinde Yarenlik alanından yürüyüş ile başlayacak. Buradan Cumhuriyet meydanına geçecek olan Tarsus idmanyurdu Saat 10’da Atatürk Anıtına  çelenk koyacak, akabinde  sayfı duruşu ve istiklal marşının okunması ile burada  tören sona erecek. Kafile daha  sonra saat 12:30’da Eshab-ı Kehf’e giderek burada  kurban kesip dua edecek.  Sezon açılışının akşam bölümü ise  Tarsus  Şehir Stadında yapılacak. Buradaki tören saat 20’de başlayacak. Yönetim Kurulu, Teknik ekip v e oyuncularının tanıtımı ile başlayacak olan açılış törenini konuşmalar ve toplu fotoğraf çekimiyle devam edecek. Açılış töreni, PTT Birinci  Lig ekilerinden temsilcimiz Mersin idmanyurdu  ile  yapılacak hazırlık maçının ardından sona erecek. Açılış törenine Tarsuslu  sporsverler ve  taraftarların davetli  olduğu bildirdildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.