Tarsus »

ENGELLİ OĞLU İÇİN YARDIM İSTİYOR

Umut Tamuca, doğum sırasında meydana gelen hatadan dolayı engelli doğan oğluna yardım için hayırseverlerden destek istedi.


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN HABER-Tarsuslu üç çocuk babası Umut Tamuca,  doğum sırasında meydana gelen hatadan dolayı engelli doğan oğluna yardım için hayırseverlerden destek istedi.

Şu an 8 yaşında olan oğlu Uğur Tamuca’nın beyninde oluşan hasar nedeniyle Nöroloji hastası olduğunu ve yürüyemediğini, konuşamadığını yardıma muhtaç olduklarını söyledi.

Çüağlayan mahallesinde kirada oturduklarını 3 çocuğundan Uğur Tamuca’nın engelli olması nedeniyle 6 ayda bir Antalya Üniversitesi Tıp Fakültesine tedavi ve kontrole götürmek zorunda olduğunu belirten Tamuca  “2009 yılında doğumdan bu yana sürekli Antalya’ya gidip geliyoruz..  Ben daha önce trafik kazası geçirdiğim için sol kolum sakat. Bu nedenle çalışamıyorum. Çocuğumun durumu iyi değil. Bu nedenle Antalya’ya gidiş gelişimiz ve orada kalmamız  büyük yük getiriyor. Bize hayırseverlerin desteğini bekliyoruz. Bu konuda çalışabileceğim iş verirlerse yada sattığım mendil, kalem, peçete gibi ürünlerden alanlar olursa yararlı oluyor. Küçük çocuğumun sağlığına kavuşabilmesi için hayırseverlerden destek bekliyorum.’ dedi.

Bilgi ve yardım için tel 0542.665 98 01 Tarsus

 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.