Spor »

Tarsus idmanyurdunda sıcak gelişme

Maçta rakibe yumruk atan kaleci Muhittin kadro dışı bırakıldı


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

MERSİN HABER Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Basın Sözcüsü Mücahit Emin Polat yaptığı yazılı açıklamada kamp çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Açıklama şöyle: “08.08.2016 itibariyle 3.kamp çalışmalarımız devam etmektedir.Kamp oldukça verimli ve çoşkulu şekilde sürmektedir.Yalnız Teknik Direktörümüz Sayın Ergün Aytekin 3.Etap çalışmaları sırasında ani bir rahatsızlık geçirmiş olup,çarşamba günü Adana da operasyon geçirecek ve cuma günü tekrar takımla birlikte Avanos kampımızda yer alacaktır.Kendisine geçmiş olsun diliyoruz.

 

Ayrıca bugün Manavgatspor ile oynanan hazırlık maçının 75.dk'sında saha içerisinde çıkan futbolcular arasındaki bazı centilmenlik dışı hareketler nedeni ile tatil olmuştur.Teknik heyetin vermiş olduğu rapor doğrultusunda rakip futbolculara yumruk atan kalecimiz Muhittin Çağrı Yazlık disiplinsiz ve Tarsus İdman Yurdu Spor kulübüne yakışmayan bu davranışlarından dolayı süresiz kadro dışı bırakılmıştır.Yönetim kurulu olarak genç futbolcuların gelişimi ve Tarsus İdman Yurdu'na kazandırılması için azami gayret içinde olduğumuz malumdur.Ancak genç futbolcular olmak üzere,takımda bulunan tüm sporcu ve Teknik adamlar 1923 tarihli Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübüne yakışan davranışlar göstermekle sorumludur.

Bu hususu kamu oyuyla paylaşmakla birilikte hocamızın yokluğunda takımın başında Yardımcı Antrenör Emrah Volkan Sayılgan ın bulunduğunu sizlerle paylaşmak istiyoruz.  “ YKB


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.