Tarsus »

Kadınlar Meydanlarda 'demokrasi nöbeti'nde

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine tepki için kent meydanlarında toplanan vatandaşlar 'demokrasi nöbeti'ni sürdürüyor


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN HABER- Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla 15 Temmuz gecesinden bu yana meydanları boş bırakmayan Tarsus halkı, "demokrasi nöbeti"ne devam ediyor.  

Fetullahçı Terör Örgütü' nün darbe girişimine tepki için Tarsus kaymakamlığı önünde  toplanan vatandaşların 'demokrasi nöbeti'ni sürdürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın çağrısıyla 15 Temmuz gecesinden bu yana meydanları boş bırakmayan vatandaşlar, "demokrasi nöbeti"ne devam ediyor. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, FETÖ'nün darbe girişimini engellemeye çalışırken şehit düşen güvenlik güçleri ve vatandaşlar için dua edildi, Kur'an-ı Kerim okundu.

Demokrasi nöbetine kadınlar ve anneler büyük önem veriyor.YKB


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.