Spor »

TİY’DEN BORSA BAŞKANI KAYA’YA ZİYARET

Tarsus İdmanyurdu başkanı Önder Ege ile yönetim kurulu üyeleri Tarsus Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN HABER- Tarsus İdmanyurdu  başkanı Önder Ege ile yönetim kurulu üyeleri  Tarsus Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Tarsus Ticaret Borsası’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre Başkan Önder Ege, yeni yönetim kurulu kadromuzla Tarsus İdman Yurdunun istenilen yerde olmasına katkı sağlamak için var güçleri ile çalışacaklarını ifade etti.

Tarsus Ticaret Borsası başkanı Murat Kaya da  Tarsus İdman Yurdu’nda  daha önce yönetim kadrosunda bulunduğunu her zaman gönlümüzde olan kulübümüzün futbol adına çok mesafeler kat ettiğini ifade ederek; "TİY Cumhuriyetle yaşıt olan bir kulüptür.Bu nedenle değerinin iyi bilinmesi gereken bir kulübe sahibiz ve sahip çıkmalıyız. TİY bir spor kulübü olmasının ötesinde Tarsuslunun yüreğindeki sevgidir. Bu noktadan hareketle, tüm kente “Ayağa kalk Tarsus , kulübüne sahip çık” diyoruz." Dedi.

Ziyaret,  TİY'na verilecek  hizmetler, kulübün başarısı için neler yapılabileceği, sporun sosyo-kültürel yaşama etkileri konularında görüş alışverişinde bulunuldu. YKB


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.