Tarsus »

Tarsus Müftülüğünde 7 Görevli Açığa Alındı

15 Temmuz FETÖ darbesi girişimin ardından başlatılan soruşturmalar kapsamında Tarsus Müftülüğünde görevli 7 görevli açığa alındı.


@mersinhaber 'i takip et
(TarsusMedya.com/ÖZEL) - FETÖ/PDY’ye yönelik başlatılan soruşturmalar tüm hızıyla devam ederken, bu soruşturmaların en çok yoğunluk kazandığı yerlerden biride Tarsus oldu.
 
Devam eden soruşturmaların ilk dalgasında Tarsus İlçe Müftülüğünde görevli 7 personelde açığa alındı. Bu görevli personellerin, 2’sinin vaiz/vaize ve diğer 5 görevlinde imam olduğu belirtildi. Açığa alınanların, İ.A. H.A., C.Y., E.T., M.K., A.A., S.A isimli görevliler olduğu öğrenildi.
 
İlçe Müftülüğünde yeni görevden alınmalar bekleniyor.
 
Daha önce Tarsus’ta görev yapmış olan eski Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, eski Müftü Abdulkerim Akbaba ve aynı dönemde görev yapan eski emniyet müdürü (şu an Mersin BB Zabıta Müdürü) S. Yaşar Aksoy görevden alınırken, ilçede görev yapan bir çok memurda açığa alındı.
 
Tarsus’u en çok sarsan gözaltı ise, 15 Temmuz gecesinden bu yana nöbet tutan Kaymakam Bekir Atmaca’nın da gözaltına alınması oldu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.