Spor »

Tarsus idmanyurdu zoru başaracak

Tarsus idmanyurdu Kulüp Başkanı Av. Önder Ege, “Zor bir grupta, gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz'


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

MERSİN HABER-Tarsus idmanyurdu Kulüp Başkanı Av. Önder Ege,  “Zor bir grupta, gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz.Koşan, mücadele veren, futboluyla taraftarını tribüne çeken bir oyun anlayışı içerisinde  olacağız” dedi.

Başkan Ege, grup kura çekimine katıldığını ve orada Tarsus idmanyurdu kulübünün birkez daha büyüklüğünü anladığını  belirterek “Kura çekiminde kendimi Tarsus idmanyurdu kulüp başkanı olarak tanıttım. Külup başkan ve yöneticiler Geçen yıl yaşanan olumsuzluklardan duydukları üzüntüleri dile getirdiler.”dedi.

“BELEDİYE DESTEKLEMİYOR”

Tarsus idmanyurdu’nun  artık Tarsus Belediyesi’nden maddi destek almadığının da altını çizen Başkan Ege, şuan Transfer yapabilmemiz için  2 milyona ihtiyaçları olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

“Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’a yönetim kurulumuz adına verdiği manevi destekten dolayı teşekkür ediyorum. Tarsus idmanyurdu halkın takımı sözüne katılıyorum.  Tarsus idmanyurdu bu şehrin takımı. Tarsuslu’ların takımı.Herkesin takımına sahip çıkmasını istiyoruz. Takımı halkla bütünleştirmek için maçlarımızı şehir stadında oynamak için girişimlerimiz oldu. İnşallah Şehir Stadının kiralama ücretinde indirim yapıldığı takdirde maçlarımızı şehir stadında oynayacağız. 

“ZOR BİR GRUP”

Yeni sezonda bizleri zor bir maraton bekliyor.3. Lig 3. Grupta mücadele vereceğiz. Grupta rakiplerimizde belli oldu. Sakaryaspor, Denizli BŞB, Darıca Gençlerbirliği, Diyarbekirspor, Maltepespor, Orhangazispor, Afyonspor gibi iddialı ekipler bulunuyor. Diğer rakiplerimizde grupta birbirine yenebilecek güçte. İyi bir kadro oluşturmalıyız.

“GİDEBİLECEĞİMİZ YERE KADAR GİTMEK”

Yeni sezon hazırlıklarımıza başladık. İç ve dış transfer çalışmalarımız devam ediyor. Yeni sezonda 3 kamp yapacağız. Bu kamplarda yeni sezona en iyi şekilde hazırlanacağız. Sezona en iyi şekilde başlamak istiyoruz. İç sahamızda ilk maçımızız oynamak bizim için büyük bir avantaj olacaktır. İç sahadaki ilk maçımızla, ilk deplasmandaki maçımızdan alacağımız puanlar  yönetim, teknik ekip ve oyuncularımızıa büyük moral olacaktır. Lig uzun bir maraton. Lakin liğede iyi başlamak önemli. Lige Nasıl başlarsan öyle bitirirsin. Bu ligde ne yapabileceğimizi gösterecektir. Nitekim hedefimizde gidebildiğimiz yere kadar gitmek.

EYÜBOĞLU VE KESMEN’E TEŞEKKÜR

Transfer çalışmalarımız Asbaşkan Nevzat Çetin, zaman zaman ise Transfer Komitesi üyeleri Duran Çalışır, Uğur Uyar ve Cem Kavalcı’nın katılımları ile  yürütülmektedir. Bu çalışmalarda Teknik Direktörümüz Ergün Aytekin’de görüş ve önerileri dikkate alınmaktadır. Ayrıca  yönetimin dışında davetimiz üzerine Eyüphan Eyüpoğlu ve Lütfi Kesmen  ile sürdürülmektedir.Özellikle yönetimizde yer almamalarına rağmen  tecrübelerini paylaşan Eyüpoğlu ve Kesmen’e teşekkür ediyoruz.”dedi.

“HALKIMIZ VE TARAFTARIMIZ ARKAMIZDA OLSUNLAR”

Tarsus idmanyurdu Kulüp Başkanı Av. Önder Ege, Tarsus halkından ve taraftarlardan destek istedi. Başkan Ege, Tarsus halkıyla, taraftarlarla birlik, beraberlik ve uyum içerisinde kenetlendikleri takdirde bu olumlu havanın takıma yansıyacağına dikkat çekerek  şunları söyledi:

“Taraftarlarımızdan, halkımızdan takımlarına sahip çıkmalarını ve destek vermelerini istiyoruz. Bu takım Tarsus halkının takımı. İnişli çıkışlı uzun lig maratonunda Birlik beraberlik içersinde takımıza sahip çıkalım ve hak ettiği yere hep birlikte taşıyalım “


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.