Spor »

Tarsus'ta topbaşı günü

2016-2017 futbol sezonu için ilk etap kampı bugün Kırklarsırtındaki Burhanettin Kocamaz tesislerinde başlayacak.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

MERSİN HABER -

Spor  Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu''nda oyuncular bugün toplanıyor.

2016-2017 futbol sezonu  için ilk etap kampı bugün (10 Temmuz'da) Kırklarsırtındaki  Burhanettin Kocamaz tesislerinde başlanacak.Başkan  Ege, 10 Temmuz Pazar günü Tarsus'ta toplanarak Burhanettin Kocamaz tesislerinde yeni sezonun ilk çalışmasını yapacaklarını söyledi.

10 günlük ilk etap kampını kendi tesislerinde sürdüreceklerini kaydeden Başkan Ege, daha sonra kesin olmamakla birlikte 2. etabı Nevşehir'de, 3. etabı ise Kızılcahamam'da yapmayı düşündüklerini söyledi.

Tarsus idmanyurdu Kulübü olarak 2016-2017 futbol sezonuna yeniden yapılanarak gireceklerinin altını çizen Başkan Ege, Yeni sezon kamplarına büyük önem verdiklerini  3 etap kamp programında mevcut oyuncular ile yeni oyuncuların kaynaşması, birlik beraberliğin sağlanmasının yanı sıra takım ruhunun yakalanması adına yönetim olarak üzerlerine düşenn tüm imkanları seferber edeceklerini vurguladı.

YKB


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.