Tarsus »

Tarsus'ta bayram şekerleri tezgahları süslüyor

Dini bayramların vazgeçilmezi olan bayram şekerleri ile tezgahlar rengarenk oldu. Mersin'in Tarsus ilçesinde şeker satıcısı esnaflar bu yıl satışlardan umutlu olduklarını söyledi.


@mersinhaber 'i takip et
Ramazan ayının son günlerine girildiği bu günlerde yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle bayram şekerleri Tarsus'ta Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan şeker pazarında tezgahlardaki yerini aldı. Şeker, lokum ve çikolatalar kalitesine göre 6 TL ile 30 TL arasında, lokum fiyatları ise 7 TL ile 12 TL arasında değişiyor.
 
Her bayram öncesi olduğu gibi bu bayramda da şeker satışına başladıklarını belirten Nuri Tantaş isimli esnaf, “Bayram yaklaşıyor tezgahlarımızı kurduk. Şeker fiyatları kalitesine göre değişiyor. Konya şekeri ve lokumlar 7 TL'den başlarken, kaliteli şekerler ise 13 TL'den başlıyor. İnşallah işlerimiz iyi olur." dedi.
 
HER BÜTÇEYE UYGUN ŞEKER ÇEŞİDİ VAR
 
Esnaf Muzaffer Sevinçtekin ise "Şeker tezgahını açtık. Normalde Konya şeker çeşitleri 7 TL'den başlıyor. Kaliteli şekerler ise 12-13 TL'den başlıyor. Lokum ve çikolata çeşitlerimiz var. Şekerler taze ve uygundur. Burada her bütçeye uygun şeker çeşidi vardır. İşlerimizin özellikle arife günü yoğun olmasını bekliyoruz. İnşallah beklediğimiz gibi olur da bizler de gönül rahatlığıyla bayramımızı geçiririz." ifadelerini kullandı. (TarsusMedya.com)

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.