Tarsus »

Tarsus SGK Taşındı

Sosyal Güvenlik Merkezi Yeni Hizmet Binasına Taşındı


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN HABER-- Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, Tarsus Sosyal Güvenlik Merkezi'nin yeni hizmet binasını ziyaret ederek, taşınma çalışmalarını takip etti ve incelemelerde bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından 5.000 m²'lik alan üzerine 5 katlı olarak TOKİ'ye yaptırılan ve 4.670 m² kapalı alana sahip olan yeni SGK hizmet binasının 4 Temmuz 2016 tarihi itibariyle vatandaşlarımıza hizmet vereceğini belirten Kaymakam Atmaca; "Hükümetimizin yatırımları kapsamında, İlçemiz Sosyal Güvenlik Merkezi modern bir hizmet binasına kavuşmuştur. Hükümet ve Kaymakamlık olarak amacımız kamusal çalışma ortamlarının fiziki durumlarını iyileştirerek, vatandaşlarımıza sunulan hizmetleri daha iyi kalitede vermek, daha hızlı ve güler yüzlü hizmet sunarak vatandaşlarımızın memnuniyetini arttırmaktır. Tarsus Sosyal Güvenlik Merkezi'mizin yeni hizmet binasının vatandaşlarımıza ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyor, başta Hükümetimiz olmak üzere Kalkınma Bakanımız sayın Lütfi Elvan, Valimiz sayın Özdemir Çakacak ve bu hizmet binasının ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Tarsus Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Süleyman Bilim de  Kaymakam Bekir Atmaca'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni hizmet binasının Tarsus halkına ve kurum çalışanlarına hayırlı olması temennisinde bulundu.YKB


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.